Geboorte) Op 7-7-2007 beleefde ik mijn spirituele geboorte, na mijn eerste cursus Telepathie met dieren en de geboorte van mijn neefje, waar ik bij aanwezig was. Letterlijk een geboorte, verbonden met moeder, de geborene en met mijn Ziel. Een zeer bijzondere ervaring, omdat ik ineens zoveel meer zag en wist, dan de dag en mijn leven daarvoor. 

Ervaring) In de jaren die volgde startte ik samen met een partner een praktijk, waarin ik de fijne kneepjes van transformatie healing en woning reiniging leerde.

In de afgelopen 10 jaar heb ik vele workshops en cursussen gevolgd. Ik vond het heerlijk om met gelijkgestemde samen te zijn, en mijn kwaliteiten te ontdekken, en hoe deze in te zetten.

Opleidingen) Zo heb ik diverse cursussen telepathie met dieren gevolgd, Mediumschap, Familie opstellingen, EFT, Medicijnwiel en heb ik met succes de HBO opleiding Mediumschap en Trance Healing afgerond. Hierdoor ben ik erkend Medium en Trance-Healing Therapeut.

 • Energetisch / Coaching Consult
  Energetisch / Coaching Consult

  Je problemen in het heden, oplossen in het verleden.

  Loop je al lange tijd rond met klachten, van welke aard dan ook, en wordt het probleem maar niet opgelost? Ben je op zoek naar de daadwerkelijke oorzaak van je klacht?

  Samen…

  € 140,00
 • Consult Opstelling
  Consult Opstelling

  In een opstelling maken we een situatie, relatie of systeem helder in beeld. Bijvoorbeeld je gezin, je familie, je werk, de hiërarchie van je huisdieren, je ziekte of klachten. Alles wat in een systeem zit, kan opgesteld…

  € 140,00
 • Consult Woningreiniging
  Consult Woningreiniging

  Jouw thuis) Voelt jouw huis niet altijd veilig en zijn er eigenaardigheden? Het kan zijn dat het energieveld van jouw huis, nog niet resoneert met jouw energie. Deze energievelden kunnen zeer uiteen lopen; Overleden mensen en…

  € 175,00
 • Extra reiskosten
  Extra reiskosten

  Via google-maps kan eenvoudig de afstand tussen Slenerweg 83-07 7848 AG Schoonoord en de gewenste lokatie waar ik naar toe moet, worden berekend.

  Zowel de heen- als de terugweg wordt berekend.

  Door eenvoudig het aantal kms in te…

  € 0,30
 • Consult Verlenging. Langer dan 2 uur
  Consult Verlenging. Langer dan 2 uur

  Een consult duurt gemiddeld anderhalf uur, ik werk niet met de tijd, als we in de diepte zijn. Echter hanteer ik een uitloop van een half uur. Mocht de sessie langer dan 2 uur duren, dan wordt er € 30,00 per half uur extra in…

  € 30,00
© 2018 - 2024 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel