Geboorte) Op 7-7-2007 beleefde ik mijn spirituele geboorte, na mijn eerste cursus Telepathie met dieren en de geboorte van mijn neefje, waar ik bij aanwezig was. Letterlijk een geboorte, verbonden met moeder, de geborene en met mijn Ziel. Een zeer bijzondere ervaring, omdat ik ineens zoveel meer zag en wist, dan de dag en mijn leven daarvoor. 

Ervaring) In de jaren die volgde startte ik samen met een partner een praktijk, waarin ik de fijne kneepjes van transformatie healing en woning reiniging leerde.

In de afgelopen 10 jaar heb ik vele workshops en cursussen gevolgd. Ik vond het heerlijk om met gelijkgestemde samen te zijn, en mijn kwaliteiten te ontdekken, en hoe deze in te zetten.

Opleidingen) Zo heb ik diverse cursussen telepathie met dieren gevolgd, Mediumschap, Familie opstellingen, EFT, Medicijnwiel en momenteel volg ik wederom een opleiding Mediumschap en Trance Healing. Deze heb ik al eerder gevolgd, echter miste ik toen het zelfvertrouwen in eigen kunnen. Inmiddels heb ik de nodige kilometers kunnen maken, en wil ik graag deze opleiding alsnog afronden, om zo het erkend diploma in handen te hebben.

© 2018 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel