Energetisch / Coaching Consult

Artikel 1 van 6 Volgende
€ 120,00 (inclusief btw)

Je problemen in het heden, oplossen in het verleden.

Loop je al lange tijd rond met klachten, van welke aard dan ook, en wordt het probleem maar niet opgelost? Ben je op zoek naar de daadwerkelijke oorzaak van je klacht?

Samen duiken we in het verleden, zowel in dit leven als in vorige levens. En gaan we op zoek naar de rode draad in jouw leven(s). Om daar de overtuiging, angst, pijn, of trauma weg te nemen en te transformeren. Door zo'n overtuiging in de oorsprong weg te nemen en daar een nieuwe positieve overtuiging voor in de plaats te zetten, ervaar je direct een verandering. Ook kun je nog zaken uitspreken met iemand uit het verleden, zodat de lucht geklaard wordt. Zodat je in dit leven de ruimte krijgt om weer vrij van deze oude energie je pad te bewandelen.

Met een healing kunnen blokkades en oude stromingen opgeruimd worden, waardoor de energie weer vrij kan stromen, en klachten kunnen verdwijnen.
Ik geef je handvaten, boodschappen en informatie die jou kunnen helpen om je eigen pad makkelijker te bewandelen.

Tijdens de diploma uitreiking "Medium & Trance-healing Therapeut" ontving ik deze feedback: "Een unieke en op eigen wijze methodiek. Als een adelaar overziet ze het proces en via Spirit ontstaat de brug naar healing en transformatie".

Je voelt direct dat je in een andere energie/trilling zit.

Mijn eigen ervaringen) Veel ziektes vinden hun oorsprong in een vorig leven. Zo had ik zelf jarenlang een pijnlijke nek. Tijdens mijn opleiding deed ik een aantal sessies, waarin ik terug ging naar vorige levens. Waar ik onthoofd was of met metalen wapens geraakt was in mijn nek, kon ik al deze metalen-energie transformeren en uit mijn nek verwijderen. Mijn nekpijn verdween, en mijn nek is zelfs langer geworden, de capuchon van mijn lievelingsvest zat ineens te strak... Al die fysio-behandelingen werkte maar op de korte termijn. Nu de werkelijke oorzaak weggenomen is, is een bezoek aan de fysio zelfs overbodig geworden. 

Enkele jaren geleden had ik een behoorlijke zonnen-allergie en in de zomer was mijn huid regelmatig verbrand tot vervellen aan toe. Erg vervelend, omdat ik de warmte koester. Tijdens een sessie op een mediumweek in Frankrijk, ging ik in die zonnen-allergie, daar ontdekte ik dat ik meerdere levens als heks op de brandstapel had gelegen. Mijn systeem had deze herinneringen nog in mijn huid opgeslagen, waardoor deze heftig reageerde op warmte. Nu dit stuk uit mijn systeem is getransformeert en mijn huid reageert op het Nu, ben ik nooit meer verbrand, en heb ik ook geen blaren op mijn schouders meer.

Praktisch: 

Soms is 1 consult voldoende voor je klacht. Soms zit de pijn op meerdere lagen, en heb je meerdere sessies nodig om al die lagen af te pellen en je het geheel kunt transformeren en het voorgoed uit je systeem kunt zetten. 

Voor het consult wordt € 120,00 gevraagd.

Ik heb het erkende HBO-diploma Mediumschap & Trance Healing behaald en ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging 'Spirituele Nationale Unie (www.SNU.nu)'

© 2018 - 2023 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel