Consult Opstelling

Artikel 2 van 6
€ 120,00 (inclusief btw)

In een opstelling maken we een situatie, relatie of systeem helder in beeld. Bijvoorbeeld je gezin, je familie, je werk, de hiërarchie van je huisdieren, je ziekte of klachten. Alles wat in een systeem zit, kan opgesteld worden.

We zetten datgene in de opstelling wat er toe doet, en nemen waar wat zich toont. Verborgen agenda’s, maskers vallen weg en de werkelijke energie wordt zichtbaar. Hierdoor worden blinde vlekken zichtbaar en kunnen blokkades worden opgeruimd. Bijvoorbeeld door problematiek weg te nemen of tekorten aan te vullen.

Uiteindelijk staat het opgestelde, in de optimale opstelling en brengen we deze energie over naar het Nu. Het resultaat is de optimale werking van het systeem, dit kan dus anders zijn dan dat jij graag, in eerste instantie zou willen.

Het is wisselend hoe lang het duurt tot deze transformatie in het bewustzijn van de opgestelde ingedaald is, sosm is er direct verandering waarneembaar, soms duurt het een half jaar, eer men over de overtuiging, oordeel, of oud zeer heen kan stappen, en kan voelen hoe het in het nu voelt.

Na diverse cursussen en trainingen heb ik extra toevoegingen aan mijn methodiek Opstellingen toegepast. Hierdoor krijgt de opstelling nog meer verdieping en helderheid.

Ik maak gebruik van diverse methodieken, met poppetjes, met vloerankers, met een levenspad en soms met representanten.

In de levenspad opstelling gaan we tot 7 generaties terug en laten iedere voorouder dat van je afnemen, wat jij voor hem of haar draagt. In het Sjamanisme werken we met de 7 generaties, wist je dat er 124 mensen achter je staan, waar jij van afstamt? Die in meer of mindere maten een stempel drukken op jouw DNA en jouw rugzak verzwaren.

Praktisch: Voor een opstelling wordt een bijdrage van € 120,00 gevraagd. Een sessie duurt gemiddeld anderhalf uur.

De Opstelling vindt plaats in Schoonoord Drenthe. Indien ik op lokatie verwacht wordt, wordt er een km-vergoeding gerekend.

© 2018 - 2024 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel