Mijn naam is Nuttah Nakota (aka Désirée Lokers) (1977). Als kind voelde ik me vaak alleen, anders en onbegrepen. Sinds ik mijn mediumieke kwaliteiten herkend en erkend heb, is er letterlijk een wereld voor me open gegaan. Een wereld van gidsen, krachtdieren, dierbaren en vele dieren. Het is fijn om de aardse mens en dier te helpen, echter is het heel fijn om ook zielen te helpen. Hierdoor worden beide werelden geholpen. 

Ik heb al van kinds af aan een sterke band met dieren. Op de boerderij waar ik opgroeide werd ik dan ook omringd door dieren. Dieren ontbreken dan ook nu niet aan mijn leven. Met mijn pony Pascal en Alaskan Malamute Kyenta had ik een heel bijzondere band, en deze band houdt nog steeds stand en begeleiden zij mij bij oa het communiceren met dieren. Mahndoo, Qimmiq & Qayuk maken momenteel mijn leven compleet.

Inmiddels heb ik de eerste 40 levensjaren bewandeld. En de weg was soms behoorlijk pittig. Ik roep al zolang ik me kan heugen "Dit is mijn laatste leven, ik kom nooit meer terug..." Zou dat de reden zijn waarom ik regelmatig in een rollercoaster terecht kwam en er zoveel gebeurd is? Door deze vele gebeurtenissen heb ik veel levenservaring opgedaan en vele vlakken in emoties uitgewerkt. Sinds 2017 heb ik diverse besluiten genomen en ben ik eindelijk in rustiger vaarwater terecht gekomen. En dat bevalt me prima!

Sinds 2007 ben ik mij actief aan het ontwikkelen in de spirituele wereld. Ik heb diverse opleidingen gevolgd in telepathie met dieren, sjamanisme, Familie-opstellingen en heb de HBO studie "Mediumschap en trance-Healing" met succes afgerond. Hiermee ben ik erkend Medium Therapeut. In 2020 heb ik de opleiding Adem Coach bij Herleva met succes afgerond.

De tijd verandert snel, aan transformeren is geen ontkomen meer aan. Men wordt zich bewuster van zijn of haar ziel en zou hier graag mee in contact willen komen. Het is zo fijn om één te zijn met je ziel en dit geluk te voelen, te beleven en daar uit te kunnen gaan leven.“Ik gun iedereen dit zielsgeluk”

 

© 2018 - 2024 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel