Algemene Voorwaarden:

Artikel 1: Algemeen:
Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle deelnemers(sters) van KrachtCirkel SchoonOord gevestigd op Tramstraat 54A 7848 BL te Schoonoord. Ingeschreven onder Cha’kwaini – Nuttah Nakota KVK 20115070.

Rolstoel toegankelijkheid:
De praktijk bevind zich op de begane grond en is met een rolstoel toegankelijk.

Parkeren:
Gelieve binnen het terrein van NoordenLicht te parkeren in de daarvoor bestemde parkeerplaatsen.

Allergie voor honden:
Ik woon samen met 2 honden, ben je allergisch voor honden, neem dan voorzorgsmaatregelen. De honden zijn niet aanwezig in de cirkel, maar verblijven in een andere ruimte binnen huis.

Artikel 2: KrachtCirkels, Cursussen en JaarCirkels

Artikel 2.1: Aanmelden:
Het aanmelden voor KrachtCirkels, Cursussen en JaarCirkels geschiedt middels een bestelling via de website www.krachtcirkelschoonoord. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per email, waarmee ik een plaatsje voor jou reserveer.
Het aanklikken “gaat” op Facebook is niet afdoende, om een plaatsje te reserveren.

Aanmelden minimaal 2 uur voorafgaand van de KrachtCirkels. En 2 dagen voorafgaand voor cursussen en jaarcirkels. Echter is de groep compleet, dan kun je achter het net vissen, door tot het laatste moment te wachten.

Artikel 2.2: Afmelden:
Ik werk met en in de energie. En geef heel veel. Wat betekend, dat ik op voorhand voor jou en de groep, in de energie werk. Hierdoor is het vervelend als iemand niet op komt dagen, te laat komt of op het allerlaatste moment afzegt.

Moet je toch afzeggen, dan worden er kosten berekend aan je.
Bij afzegging tot 3 dagen van te voren is kosteloos.
Afzegging tussen 3 dagen en 24 uur wordt er 25% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
Bij afzegging binnen 24 uur, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
Je ontvangt hiervoor een Tikkie via whats app, of een factuur via e-mail, om snel en eenvoudig de betaling te voldoen. Zodat dit ook weer uit de energie kan.

Bij onvoldoende aanmeldingen of onvoorziene omstandigheden kan een Cirkel door mij worden geannuleerd. Ik laat je dat zsm weten. De reeds betaalde betaling wordt terug gestort, of er wordt een nieuwe datum ingepland. Kun je dan niet, dan ontvang je het volledige bedrag terug.

Artikel 2.3: Betalingen:
Betalingen kunnen via Ideal, vooraf per bank worden overgemaakt op NL21ABNA0482000457 tnv Cha’kwaini ovv KrachtCirkel en ordernummer of contant voorafgaand van de Cirkel.

In overleg is het mogelijk om cursussen en Jaarcirkels per keer te voldoen. Echter ben je een keer afwezig, dien je deze Cirkel alsnog te voldoen. Ook bij vroegtijdig beëindigen, wordt het restbedrag volledig in rekening gebracht.

Artikel 2.4: Verantwoordelijkheid:
Je bent ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor je proces en ik kan niet aansprakelijk gesteld worden. Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging SNU.nu.

Ook ben je verantwoordelijk voor je eigen spulletjes, vergeet ze niet mee terug naar huis te nemen. Mocht dit wel gebeuren, kom het dan op afspraak ophalen. Ik ben erg slecht in nasturen.

Artikel 3: Sjamanen drum:

Voel je de roep voor de bouw van jouw Drum, dan starten we het proces met een trance-reis. Na deze reis weet je precies hoe jouw drum wordt. We gaan daarna beide in proces, noem het de zwangerschap. Ik ga op zoek naar de gekozen materialen en je ontvangt een prijs-offerte met foto’s van de door mij op jou afgestemde gekozen huid.

Artikel 3.1: Annuleren:
Wil je het proces (de zwangerschap) afbreken door vroegtijdig te annuleren dan worden hier kosten over doorberekend, daar ik veel werk heb verricht, voor het uitzoeken van de juiste huid, en deze ook al heb aangeschaft voor jou.
*Bij annulering 2 dagen na de trance-reis worden er geen kosten doorberekend. Heb je al een ring meegenomen om deze te beschilderen, is annuleren helaas niet meer mogelijk, dar jouw energie al in de ring is gaan zitten en ik deze ring niet aan iemand anders kan en wil geven. Bij uitzondering kan er een prijs voor de meegenomen ring betaald worden, waarna onze wegen scheiden.
*Bij annulering binnen 1 week nadat je de prijs-offerte en foto’s van de huid hebt ontvangen wordt er € 50,00 in rekening gebracht. (dit is excl. de prijs van de ring)
*Bij annulering tot 1 week voorafgaand de geboortedag van jouw drum wordt er 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
*Bij annulering 1 week tot 24 uur voorafgaand wordt er 75% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
*Afmelden binnen 24 uur voorafgaand de afgesproken geboortedag/bouwdag is niet mogelijk. Omdat de huid dan verwerkt moet worden tot Drum. Indien dit toch gebeurd, dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Artikel 3.2: Betaling:
De betaling liefst zo snel mogelijk tot minimaal 1 week voor de geboorte/bouwdag per bank voldoen. Daar ik de huid en materialen voor jou moet inkopen en voor schiet. En er op deze dag geen geld-energie aanwezig is.

Artikel 3.3: Tijdsduur:
Een Drum bouwen/geboorte geven is een heel proces. Tijd speelt hierin geen enkele rol. Dat wat aan de orde komt, krijgt aandacht. Houdt de gehele dag en avond vrij, zodat er alle ruimte is.
Kom je van ver, regel een overnachting bij een B&B, want het kan erg vermoeiend zijn, aan het einde van de dag.

Artikel 3.4: Garantie
Drum blijft een levendig instrument. De huid is temperatuur en vochtgevoelig. Het beste is om een redelijk constante temperatuur en luchtvochtigheid te creëren. Echter lukt dat bij buitenactiviteiten en reizen niet altijd. De huid kan dan de spanning verliezen, doordat het vocht in de huid trekt. Door de huid te verwarmen, bij vuur of de verwarming trekt het vocht uit de huid en komt de spanning terug.

Het kan ook andersom, door behoorlijke warmte, kan de huid zo ver krimpen en Drum zo strak komen te staan, dat bij normale omstandigheden de huid niet meer op spanning komt, omdat de huid te groot is geworden voor de ring. Dit is geen garantie, je kunt terug komen voor een nieuwe opspanning, echter wordt hier € 75,00 voor in rekening gebracht.

Als bij de eerste keer drogen de huid niet voldoende strak staat, en er geen klank uit komt, dan is dit garantie, en kun je gratis terug komen om de drum opnieuw aan te spannen.
Deze garantie is geldig tot 6 maanden na het bouwen van Drum. Mits je zorgvuldig met je Drum bent omgegaan. Drums kunnen de spanning en ook de haren verliezen door verwaarlozing van aandacht.

Op het verliezen van haren wordt geen garantie verleent. Zowel tijdens het bouwen, tijdens het drogen, als tijdens het bespelen kunnen de haren loslaten. Ik ben alert op de kwaliteit van de huiden tijdens het uitzoeken, maar het blijft een natuurlijk materiaal, die zich niet altijd laat voorspellen.
Aangekocht Drums worden niet retour genomen, daar dit energetisch verbonden is.

Artikel 4: Consulten:

Artikel 4.1: Tijdsduur:
Een consult duurt gemiddeld anderhalf uur, ik werk niet met de tijd, als we in de diepte zijn. Echter hanteer ik een uitloop van een uur. Mocht de sessie langer dan 2,5 uur duren, dan wordt er € 25,00 extra in rekening gebracht.
Wil je dit absoluut niet, laat dit dan van te voren weten, zodat we de tijd beter in het oog kunnen houden.

Artikel 4.2: Annuleren:
Bij annulering 2 dagen voorafgaand het consult wordt er 25% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
Bij annulering binnen 24 uur wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
Bij annulering binnen 24 uur, met de afspraak van een nieuwe datum binnen 2 weken, wordt er 25% van het totaalbedrag extra in rekening gebracht.

Artikel 4.3: Verantwoording:
De verantwoording over jouw welzijn, ligt bij jou. Indien nodig geef vooraf de nodige informatie over lichamelijke klachten, medicatie, ziektes en psychische problemen. Er wordt geen consult ingegaan wanneer er geestverruimende middelen, drugs of alcohol in het spel is. Daar dit zelfs tot zeer gevaarlijke situaties kan leiden.

Het beoogde eindresultaat ligt aan jou. Kies je voor de schijnveiligheid van het oude vertrouwden, en trek je meteen die jas weer aan. Of ben je bewust van je gedrag en kies je telkens voor wat op dat moment voor mogelijk is. Ook als je “niet” weet waar dat naar toe leidt.

Je bent ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor je proces en ik kan niet aansprakelijk gesteld worden. Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging SNU.nu.

Ik doe geen toekomstvoorspellingen. Informatie over toekomstige ontwikkelingen of gebeurtenissen kunnen echter wel tijdens een sessie, workshop of evenement doorkomen en door deze worden gedeeld met de deelnemer(s). Aan dergelijke informatie kan geen enkel recht worden ontleend, daar een ieder telkens een keuze heeft over het pad waar hij/zij op loopt.

Artikel 4.4: Nazorg:
Je hoeft het niet alleen te doen, neem gerust contact op, voor een korte nabespreking, om je ervaring te delen, duidelijkheid te krijgen of bevestiging te ontvangen.
Indien je liever een telefonisch consult wenst, waarin we dieper op jouw consult in gaan, dan bereken ik € 25,00 per half uur. Je ontvangt een tikkie of een factuur per email.

Artikel 5: Webwinkel:
Verzending: Er wordt op dinsdag en vrijdag verstuurd.
Retourneren: Ik hou niet van retour sturen. Het kost zoveel energie. Zowel van het verzenden, de belasting op Moeder Aarde, als het neutraliseren na retour komen.
Natuurlijk kan het gebeuren dat het artikel tegenvalt en daardoor retour moet. Ik crediteer het bedrag van het artikel. De verzendkosten zijn gemaakt en kunnen daardoor niet gecrediteerd worden.

Artikel 6: Toepasselijk recht:
Deze algemene voorwaarden kunnen te allen tijde eenzijdig door KrachtCirkel SchoonOord worden gewijzigd. Eventuele wijzigingen worden op de website gepubliceerd.
Op alle aanbiedingen van en overeenkomsten met KrachtCirkel SchoonOord is het Nederlands recht van toepassing.
Ingeschreven bij beroepsvereniging SNU onder lidmaatschap: 2180006.

KrachtCirkel Schoonoord ~ Nuttah Nakota ~ Opgemaakt op 04-01-2019(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2018 - 2024 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel