Consult Woningreiniging

Vorige Artikel 4 van 6 Volgende
€ 175,00 (inclusief btw)

Jouw thuis) Voelt jouw huis niet altijd veilig en zijn er eigenaardigheden? Het kan zijn dat het energieveld van jouw huis, nog niet resoneert met jouw energie. Deze energievelden kunnen zeer uiteen lopen; Overleden mensen en minder-aardse energiën, vorige bewoners, het energieveld van een woning, je eigen energieveld met energiën uit vorige levens, welke je nu belemmeren. Als ook je huidige energieveld met al je blokkades en vragen. 

Hulp) Energievelden kunnen informatie doorgeven, maar energie-velden kunnen ook geheeld worden. Met een healing kunnen blokkades en oude stromingen opgeruimd worden, waardoor de energie weer vrij kan stromen, en klachten kunnen verdwijnen.
Ik geef je handvaten, boodschappen en informatie die jou kunnen helpen om je eigen pad te bewandelen. Ik werk met diverse energievelden welke elkaar kunnen neutraliseren, en de rust weder keert. Daarnaast maak ik gebruik van smudge. Smudge is het beroken van oa kruiden, bomen en planten. Iedere plant heeft zijn of haar eigen trilling. Intuitief worden diverse combinaties gemaakt die een dusdanige trilling teweeg brengen dat ruimtes weer opgeschoond en opgefrist worden. 

Regelmatig komt de reactie, dat er eindelijk weer lekker geslapen wordt, dat er minder pijn in het lijf is en dat er minder spanning binnen het gezin is.

Aardstralen) Ook kan het aard-machnetisme zoals aardstralen en wateraders je in de weg zitten. Via de wichelroede breng ik diverse lijnen in beeld, waardoor je eventueel voor een andere inrichting kan kiezen, zodat je minder gehinderd wordt door deze energie-stroming in de aarde.

Praktisch: Voor de energie wisseling wordt € 175,00 gevraagd. Voor de reiskosten worden € 0,30 p/km berekend.

© 2018 - 2023 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel