Oak & Owl festival 8 t/m 11 augustus. De Banken Zeewolde.

Stand KrachtCirkel SchoonOord:

In de stand valt veel te beleven:

Wil je voor jouw Drum een nieuwe Drumstok maken, ik heb allerlei materialen bij me. Bijdrage € 10,00. Stel je voor je gaat 10 minuten onder een baarMoederDrum liggen en je voelt hoe je hart en baarmoeder gaan stromen. Consult 10 minuten € 10,00. Iedere dag kun je een dagkaart uit het deck Krachtdieren in Nederland komen trekken. Ook de plek voor smudges en smudge benodigdheden * lotus waxinelichtjes * krachtvoorwerpen.

 

Workshop Elfenstokje maken.

Na het luisteren van een prachtige verhaal gaan we een elfenstokje maken, met belletjes, kleurige lintjes en veertjes. Met het zachtjes rinkelen van jouw elfenstokje heb je toegang tot de elfenwereld. Bijdrage € 2,00.

 

Workshop Sjamanen Drum Trance Reis

De Sjamanen Drum is veel meer dan alleen een muziek instrument.

Tijdens een intensieve trance-reis begeleid ik jou, om de verbinding met jouw Drum te maken of te versterken. Je ontmoet de Sjamaan in jou, er ontstaat een verstrengeling van energie en verbinding. Bij Vuur mag je jouw Drum een initiatie met de naam geven. Deze workshop is voor hoed(st)ers van een Drum, als ook voor mensen die de roep van Drum voelen en deze willen gaan bouwen.

 

Workshop Wichelroede lopen

Je leert de basisprincipe van wichelroede lopen. We gaan ontdekken hoe de leylijnen lopen en we gaan op zoek naar ondergrondse waterstromingen. Daarnaast gaan we de electrosmog van je telefoon uitwichelen. Je hebt voor deze workshop een wichelroede nodig. Deze zijn te koop voor € 10,00.

 

© 2018 - 2024 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel