Stel je voor…

Een mooie plek in de natuur, honderden prachtige vrouwen, een rijk gevarieerd workshopaanbod, bontgekleurde verleidelijke marktkramen. Twee danstenten om je uit te leven en een Mysterieveld voor stilte en Zijn.

Een magische wereld waarin je alle facetten van je vrouw-zijn kunt vieren. Drie dagen helemaal voor jou om jezelf op te laden, te genieten, te delen en te ervaren. Even niets te hoeven en vanalles te mogen.

  • Lorelei 2019:
  • Lente: 24-26 mei
  • Zomer 1: 20-22 augustus
  • Zomer 2: 23-25 augustus

Dit jaar mag ik workshops verzorgen op Lente Lorelei & Zomer 1 & 2.

Tijdens deze festivals kun je mij opzoeken voor de aanschaf van het kaartendeck 111 Krachtdieren in Nederland.

Workshop "Trance-reis Ontmoet de Spirit van jouw Drum"

Voorafgaand aan de workshop ontvang je een heerlijk smudgebad.

Helaas zie ik regelmatig Sjamanen Drums en hoedsters die de verbinding met elkaar missen, of onvoldoende verbinding hebben. Tijdens de geboorte van mijn eerste Drum, kwam een herinnering uit een fijn leven naar boven, waarin ik vele Sjamanen Drums gebouwd heb. Vanuit een helder weten is er een proces ontstaan, welke ik graag in deze workshop met je deel.

Tijdens een intensieve trance-reis begeleid ik jou, om de verbinding met jouw (toekomstige) Drum te maken. Je ontmoet de Sjamaan in jou, en wordt oa de Spirit van het dier die de huid geleverd heeft vrij gegeven. En de Drum-Spirit wordt aangeroepen. Er ontstaat een verstrengeling van energie en zo weet jouw Drum precies wat jij nodig hebt in jouw proces. Mocht jouw Drum nog geen naam hebben, dan wordt deze tijdens de trance-reis duidelijk.

Aansluitend kunnen we bij Vuur jouw Drum alsnog een initiatie geven en samen in verbinding Drummen.

De Sjamanen Drum is veel meer dan alleen een muziek instrument en ik gun iedere hoedster een bijzondere verbinding met haar Drum. Deze workshop is voor hoedsters van een Drum, als ook voor vrouwen die de roep van Drum voelen.

 

Workshop "Elfenstokje maken of Drumstok maken"

Wil je voor jouw Drum een nieuwe Drumstok maken, een hardere of een zachtere voor jouw Drum? Ik heb allerlei materialen bij me als stokken van verschillende bomen, leer, wolletjes, natvilten en naaldvilten. Bijdrage voor de materialen € 10,00

Tegelijkertijd is er ook de mogelijkheid om mee te gaan naar Elfenland.

Ken je het Elfje Alicia? Alicia is een piepklein elfje, ze is bang voor de grote wereld buiten haar boom. Nu vertelt haar mama dat ze een groots wonder bij zich draagt, maar Alicia vind dat vooral heel erg eng en doet er alles aan om dit wonder maar niet te hoeven zijn.

Na het luisteren van dit prachtige verhaal gaan we een elfenstokje maken, met belletjes, kleurige lintjes en veertjes. Met het zachtjes rinkelen van jouw elfenstokje heb je toegang tot de elfenwereld.

Deze workshop is voor iedereen die de betovering van elfjes voelt. Kinderen mogen gratis komen knutselen, de bijdrage voor de materialen is € 3,50

Mooie Vrouw, lief meisje Ontmoet ik jou op dit geweledige festival?

Lorelei Festival

 

© 2018 - 2024 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel