Innerlijk kind reis 5-luik

Artikel 7 van 18
€ 200,00 (inclusief btw)

Je Innerlijk kind is het filter die ontstaan is vanaf het moment dat je dit leven bent aangegaan. In de oorsprong toen je na de conceptie als ziel indaalde in de embryo heb je beschikking over de 100% van de aanwezige zielenenergie. Dit noemen we ook wel het magische kind. Al tijdens de zwangerschap, maar zeker na de geboorte ben je je gaan aanpassen aan je omgeving. Hoe was de verbinding met je ouders, hoe werd je ontvangen, hoe kreeg je wat je nodig had, hoe beschermde jij je? Al deze aanpassingen zorgden ervoor dat jij je magische kind kon beschermen om gekwetst te worden. En daar werd het gekwetste kind geboren. Het gekwetste kind is eigenlijk het overlevingsmechanisme, het is je bescherming en programmering.

Het gekwetste kind sloeg alle pijnlijke, vervelende, kwetsende, schokkerende ervaringen op, zodat je dit een volgende keer niet weer zou kunnen overkomen. Je ontwikkelde een schild. Echter triggert dit schild onderliggende traumageesten (opgedane trauma's in eerdere levens, karma etc, waarin nog verloren zielsdelen achtergebleven zijn) waardoor je juist dergelijke vervelende situaties aantrekt. En zo ontstaat er een cirkeltje, wat in de kern het magische kind beschermd, maar door de herhaling ben je dat misschien inmiddels vergeten en ben je de programmering geworden.

Deze programmering hielpen je, om als kind het leven als mens aan te gaan en het leven te gaan beleven. Echter zijn deze programmeringen nu je volwassen bent wellicht te sterk afgesteld of misschien zelfs overbodig geworden. En toch worden ze nog dagelijks ingezet. Waardoor je gedoe ervaart met je partner, in vriendschappen, collega's etc. Je reageert vanuit het filter zoals je dat vroeger hebt samengesteld.

In deze 5 luik halen we het magische kind in jou naar boven, zodat het gekwetste kind hiermee verbonden kan worden. Hierdoor kan het gezond volwassen deel in jou op de voorgrond treden en kun je bewust besluiten hoe jij wil reageren op het leven. 

Jij bent wie je bent, en je mag zijn wie je in den beginnen ooit was.

Deze 5 luik is een innerlijk kind reis die je inzichten geeft, zodat je bewuster jouw leven kunt leven. Je hebt een keuze als je jouw magische kind her-innert hebt. Dan kan het gekwetste kind ontslagen worden van de lasten die het nog altijd met zich meedraagt. Om bewuster vrij te leven!

PraktischHet 5 luik omvat 5 avonden:

VOL! Data 2023: woensdag 22 november, 29 november, 6 december, 13 december, 20 december.

Data 2024: woensdag 13 maart, 20 maart, 27 maart, 10 april. 17 april.

Tijd: 18:30 - 21:00 uur. Inloop tussen 18.15 en 18.29 uur.

Investering: € 200

© 2018 - 2024 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel