2-Jarige Opleiding Holistisich Transformatie Therapeut (Start januari 2023)

Artikel 17 van 18

In deze 2 jarige opleiding gaan we diep in het transformeren van energie. Energetische blokkades als trauma's, overtuigingen, karma, emoties, entiteiten, buitenaards, contracten kunnen invloed hebben op het fysieke, emotionele, mentale of spirituele gebied. Dit kunnen allerlei klachten, blinde vlekken en gedragingen veroorzaken. Door deze energetisch blokkades te neutraiseren worden klachten en patronen opgelost en lichaam en ziel verlicht. Hiervoor reizen we naar vorige en toekomstige levens, als ook in het huidige leven. Je leert de vele soorten energieën herkennen en hoe je deze kunt transformeren.

Door jezelf te ontwikkelen en te verlichten van bovenstaande energie-nemende problematiek, verhoog je je trillingsgetal en ben je minder vatbaar voor straling en dergelijke aanvallen van buitenaf. Je stemt je meer en meer af op het nieuwe trillingsgetal van de aarde, waardoor je lekkerder in het leven kan staan.

 • In deze opleiding is veel ruimte voor verdieping, zowel in theorie als channelen met de Bron. Zodat je helder krijgt hoe het bij jou werkt en wat voor jou de waarheid is. Je wordt je steeds bewuster van het onderbewuste en vindt de sleutels naar alle kennis en wijsheid die al in jou zit.
 • Je leert diverse healing en reading technieken en deze gaan we vaak beoefenen zodat je er vertrouwen in krijgt en er vertrouwt mee raakt.
 • We gaan werken met lage trillingen als entiteiten, auralifters, verloren zielsdelen, niet aardse energien.
 • We gaan werken met hoge trillingen, oa hoger zelve, Spirits, Engelen, gidsen, de Bron, Hoger bewustzijns vormen.
 • Je leert consulten te geven. Daarnaast ontvang je ook vele consulten doordat er in 2tallen wordt geoefend.
 • Daarnaast leer je ook om op afstand readingen en healingen te geven.

De volgende thema's worden behandeld:

 • Ademwerk
 • Afstemmen in een veilige verbinding.
 • Affirmaties
 • Aura
 • Automatisch schrift/ meditatief schrijven
 • De ziel
 • De 6 zintuigen
 • Verschillende soorten spirits en energien
 • Verbinding maken met bovenstaande energiën
 • Overtuigingen
 • Healing en Reading
 • Trance Healing consult
 • Psychometrie
 • Anatomie
 • Emoties
 • Innerlijk kind
 • Andere bewustzijns vormen / buitenaards
 • Geloftes, eden en contracten 
 • 13 chakra's
 • Familie opstellingen
 • Frequentie verhogende remedies
 • Ruimte reinigen

Deze opleiding is geschikt voor hen die al therapeutische werk verrichten en hier een diepere aanvulling op wensen. Als ook voor hen die hun 6 zintuigen meer en meer willen ontdekken om zich zelf te verlichten. En eventueel een praktijk willen opstarten. Hoe dan ook zal deze opleiding je eigen persoonlijke ontwakingsproces versnellen.

Lesstof:

Je ontvangt een uitgebreide lesmap met de uitgeschreven lesstof. Iedere les wordt er een theorie-deel behandeld. Als docent ben ik een doorgeefluik van Spirit, hierdoor wordt de energetische materie steeds helderder uitgediept. Mijn doel is dat je jouw waarheid gaat ontdekken. Ik deel je mijn waarheid, en jij mag met al jouw tools die je opgedaan hebt in jouw leven, jouw waarheid vormen. ​

Mijn missie is om een unieke therapeut te ont-wikkelen. Iedere lichtwerker heeft zijn/haar eigen talenten en deze mogen optimaal benut worden. Je mag jouw meegebrachte tools samen vormen met de methodieken die je in deze opleiding aangereikt worden.

Praktisch:

Groepsgrootte maximaal 10 personen. 

Deze 2-jarige opleiding wordt op maandag gegeven. Wanneer je een keer niet kunt, is het mogelijk om het theorie deel en de meditatie per telefoon op de gemiste dag mee te luisteren.

De opleiding Holistisch Transformatie Therapeut bestaat uit 40 lessen van 5,5 uur. Aan het einde van de opleiding ontvang je het diploma Holisitisch Transformatie Therapeut. 

Planning:

Tijd: Van 9:30 - 15:00 uur.

Data 2023: 9 januari, 23 januari, 6 februari , 20 februari, 13 maart, 20 maart, 3 april, 17 april, 1 mei, 15 mei, 12 juni, 26 juni.

Data 2023:  28 augustus, 11 september, 25 september, 9 oktober, 23 oktober, 6 november, 20 november, 4 december.

Data 2024: 15 januari, 29 januari, 12 februari , 26 februari, 11 maart, 25 maart, 8 april, 22 april, 6 mei, 20 mei, 3 juni, 17 juni.

Data 2024:  26 augustus, 9 september, 23 september, 7 oktober, 21 oktober, 4 november, 18 november, 9 december.

Het kan voorkomen dat door overmacht een les verplaatst wordt.

Lokatie: NoordenLicht. KrachtCirkel SchoonOord. Tramstraat 54A te Schoonoord. 


Betaling: Je kan de opleiding vooraf á € 2888,00 in zijn geheel of per maandelijkse automatische overboeking betalen. Bij het betalen van het gehele bedrag in 1 keer ontvang je 5% korting. Het lesgeld dient voor de eerste lesdag voldaan te worden om voor de korting in aanmerking te komen. Je betaalt lesgeld voor de gehele opleiding, ook als je stopt. Alleen bij vroegtijdig beëindigen door langdurige ziekte kun je een deel van het lesgeld terug krijgen.

Voor thee en een versnapering wordt gezorgd, je dient zelf je lunch mee te nemen. 


Recensies:

Verhelderend. Verdiepend. Transformerend.

Er ging een wereld voor me open tijdens deze prachtige opleiding. Ik heb ervaren dat er zoveel meer is dan het ‘tastbare’ dat we zo gewend zijn en waar we in het dagelijkse leven zo vertrouwd mee zijn. Energetisch werken geeft nog zóveel meer! Zowel voor jezelf als voor de ander. En dat is wat beide aan bod komt in deze opleiding; je gaat zelf door diepe, transformerende en helende processen heen èn je leert hoe je de ander hierbij kunt begeleiden.

En dat alles in een hele prettige sfeer en veilige bedding met Nuttah als super fijne docent, die je vertrouwen geeft in je eigen kunnen. Ik ben dankbaar voor alles wat ik van haar en mijn medecursisten heb mogen leren en ervaren. 

Janneke Zonnejans


Dit is een prachtige opleiding (ik heb de huidige versie net afgerond) en Nuttah is een fantastische docent die alle deelnemers echt ziet en met hart en ziel begeleidt. Doen!

Marielle


De onderwerpen en thema's zijn ontzettend uitgebreid en gaan diep. Zowel de theorie als de praktijk geven enorm veel mogelijkheden. Je gaat onder Nuttahs begeleiding  door allerlei processen en komt in je kracht te staan.

Amanda Nannen


Deze opleiding gestart om meer helder te krijgen voor mijn persoonlijke ontwikkeling en antwoorden op kwesties waar ik niet alleen uit kwam. Ik kreeg zo veel meer uit deze opleiding, herinnering van mijn eigen kracht en veel meer. Wat er voor mij toe geleid heeft dat ik nu vol vertrouwen mijn eigen praktijk heb opgezet voor Helen van vrouwelijke en mannelijke en verbinden met je eigen innerlijke kracht. 

Marieke Numananja


Super knap dat je in een jaar tijd , ons opgeleid hebt tot volwaardige therapeuten. Door het overzicht dat je hebt in de groep, geef je heel veel vertrouwen aan de cursist. Dit voelt heel toegankelijk en dusdanig veilig, dat cursisten zich durven te laten zien.

Je draagt/leeft/ bent dit licht in puurheid als juf en therapeut.

We voelen ons gezien.

Je bent een topper, bedankt voor dit jaar wat ons leven veranderd heeft.

Cursisten jaargang 2019-2020.


Ik ben aan de opleiding begonnen omdat ik al jarenlang het gevoel had dat ik anders ben dan anderen. Door mijn eerste contact met Nuttah besefte ik dat ik er iets mee moest gaan doen. De eerste helft van de opleiding zit er op en heeft mijn ogen geopend. Door gesprekken en consulten met de medecursisten en met ondersteuning van Nuttah ontdek ik iedere keer een nieuw stukje van mezelf wat mooi maar ook spannend is. Mijn omgeving geeft aan dat ik aan het veranderen ben en dat voel ik zelf ook. Ik ben ook blij dat ik deze opleiding mag doen en verheug me op de rest. 

Henk den Enting 


Een prachtige opleiding, die de verdieping geeft waar ik naar op zoek was... ‘Alles is energie’. Mooi om daar steeds beter contact mee te leren maken en ermee te leren werken.. Deze vaardigheden helpen me om dichter bij mijn gevoel te komen en maken het mogelijk om andere mensen verder te helpen.. Heel waardevol..
Martine

© 2018 - 2024 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel