Qhamu (Koe)

Vorige Artikel 16 van 20 Volgende
€ 295,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Qhamu is als Vader Aarde. Het brengt stroming in het vrouwelijke deel door het mannelijke deel te verruimen. Waar verstarring hard werken aanmoedigd, zal Qhamu verzachten en je omhullen met een warme deken. Rust maar, stop, kom op adem. Zie wat je gezaaid heb en kijk wat je nu al kan oogsten. Door het harde werken zou je dat bijna vergeten. Waar stroming is kan eenheid verbinden. Moeder Aarde is één, mannelijk en vrouwelijk, het één stroomt niet zonder het andere.

De koeienhuid is zwart met witte vlammen. De ronde ring heeft een diameter van 47 cm. De ring is in zacht mosgroen geschilderd en omwikkeld met een band van jute. Het handvat is een hoorn van een schotse hooglander. In stille kracht aanwezig. Op de hoorn is een tijgeroog bevestigd, deze geeft ondersteuning bij het naar binnen richten. Het handvat is eveneens vastgezet met jute. De klank is diep en vol.

De drumstok van lijsterbes brengt verbinding. Het knuppeltje is in een melange van groene wol gevilt. Het handvat is omwikkeld met jute.

Qhamu brengt eenheid in de mannelijke en vrouwelijke stromingen.

 

© 2018 - 2022 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel