"Pertang" (Kalf x Geit) (verkocht)

Artikel 1 van 23 Volgende
€ 325,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Pertang is vrolijk en anders dan anders. Ze houdt van een uitdaging en toont graag haar kracht en grootsheid. Het herinnert zich het jonge kalf wat ze ooit was, om het innerlijke kind te enthousiasmeren om te gaan dansen en spelen.

In haar zijn met een drumstok met wel 3 knuppeltjes is het lastig om stil te blijven zitten. Pertang swingt en haar klank reikt ver en diep. Je gaat veel lol beleven in haar bijzijn.

De ovale Sami ring heeft een doorsnede van 52 en 40 cm. De onbehandelde ring is van populier. De huid is in paars batik geverfd. Door het vouwen van de huid, ontstond het patroon in het verfbad. De huid is opgespannen met veters van geit. Geit brengt de speelsheid en ondeugd in de Drum.

Het handvat is van rendier. Rendier zorgt dat het geen zooite ongeregeld wordt. Zij baant de jeugdigheid in veilige banen. Zodat je je veilig over kunt geven aan de dans van Pertang.

De drumstok is van rode cornus met maar liefst 3 knuppeltjes in paars en lila gevilt. Het handvat is omwikkeld met een zwart leer bandje.

Pertang nodigt je uit in een zomerse lentedans, waar je innerlijke kind zich vrij kan bewegen en kan ontspannen. Ik hoor haar schateren van de slappe lach......

© 2018 - 2023 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel