"Zarah" (Geit)

Vorige Artikel 4 van 20 Volgende
€ 325,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Zarah is een baarmoederdrum die gidst in de rite van de rijpe womb. Zarah is de wijze Crone die vrouwen helpt in de overgang van het zuiden naar het westen. Ze ondersteunt in het loslaten van het moeten en nodigt uit om in rust de wijsheid te herinneren. Ze heelt wanneer men klachten ervaart tijdens de overgang. Om liefdevol koorden los te laten, om te kunnen baden in de innerlijke wijsheid.

De ovale Sami ring heeft een doorsnede van 52 en 40 cm. De ring is in granaat rood geschilderd. Ook de huid is in granaat geverfd. Het verven van de huid was een avontuur op zich. In eerste instantie werd het verfbad magentaroze. hmmmm dat was nietd e bedoeling, hoe krijg ik donderderrood. Ik voegde geel en turqoise samen wat gifgroen werd. Twijfelend met het bakje gifgroen boven de bak met magenta roze, stootte Spirit mijn elleboog aan en flop, de kleuren waren bij elkaar. er zat niets anders op dan roeren. En daar verscheen de prachtige diepe granaat kleur. En dat is precies weat deze drum doet. Ze nodigt je daadkrachtig, maar lief uit om los te laten om te gaan Zijn. De donkere strepen in de huid zijn  ontstaan door het verwijderen van de haren. Het geeft de huid een diepe essentie, van alle levenslessen die opgedaan zijn en betekenis hebben gegeven aan het leven.

Het handvat is van rendier. Rendier staat in contact met Moeder Aarde als ook met het Groot mysterie. Het plukje huid wat nog aan het gewei zit, herinnert je dat je je wilde haren niet mag vergeten.

De drumstok is van de Vrouwe boom Rode Beuk. Het knuppeltje is gevilt in vele kleuren rode aarde tinten. Het handvat is omwikkeld met donderrood leer.

Zarah wilt graag samenwerken met Zij die weet. Zij die haar Sisters begeleidt in de overgang. En de baarmoeder eert in de grootsheid van creatiekracht.

© 2018 - 2022 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel