Scrotum Healing Ceremonie

Vorige Artikel 9 van 14 Volgende
€ 133,00 (inclusief btw)

Een liefdevolle en hartverwarmende ceremonie voor mannen.

Net als de vrouw, is ook de man de afgelopen eeuwen gebukt gegaan onder de druk van het zorgdragen voor de financiën, er moeten staan, niet mogen huilen of zwakte te tonen. De onderdrukking van het beeld hoe een man zich hoort te tonen, altijd mentaal sterk te moeten zijn, terwijl er op fysiek gebied minder en minder mannelijkheid verwacht wordt.

Mijn verlangen is om de mannelijke en de vrouwelijke energie op te schonen, zodat deze kan samensmelten in een eenheid. Dit doen we via het scrotum, met jouw hart, met de baarmoeder van jouw moeder, met de baarmoeder van Moeder Aarde. Zodat deKrijger ruimte krijgt om zich te ont-wikkelen. En de man zijn kracht weer vrij kan laten stromen.

In de afgelopen 3 jaar dat ik BaarMoeder Healing rituelen verzorg samen met mijn MoederDrum, hoor ik ook de behoefte van de man om de mannelijke energie op te schonen. Om zijn vrouwenlijn op te schonen en te eren.

Ook de man is verbonden met de baarmoeder. Immers heb je er 9 maanden vertoefd en blijft dit de plek waarmee je verbonden bent met de moeder en vrouwenlijn.

Hoe fijn is het om via een meditatie-ritueel je eigen geslachtorganen op te schonen en zo het mannelijke en het vrouwelijk samen te brengen in een eenheid.

Van dualiteit naar eenheid. De vrouwelijke energie wordt steeds sterker op deze planeet, klaar om de overheersende mannelijke machtsenergie liefdevol te omarmen, zodat deze kan harmoniseren tot eenheid. De tijd is er klaar voor, ik ben er klaar voor. Ben jij er ook klaar voor?

Hoe ziet deze dag er uit?

Via een meditatie ga je bewust contact maken met jouw scrotum, vindt er transformatie plaats in de blokkades die opgeslagen zijn in je geslachtsorganen.

Met een bloemen ritueel gaan we je scrotum,  het scrotum van je vader, de baarmoeder van je moeder en de baarmoeder van Moeder Aarde eren.

Alle energie die je opgeslagen hebt in en rond je scrotum die daar niet hoort mag je gaan loslaten. MahAnnah nodigt je uit om onder de BaarMoeder Drum te gaan liggen. We maken verbinding met jouw energie en 2 Brothers gaan intunen op jouw energie, zodat je kan loslaten wat je niet meer dient. Een intense beleving, de heartbeat voel je in iedere cel in en rond je lichaam.

Uiteraard mag je ook zelf MahAnnah bespelen als een andere Brother onder de Drum gaat liggen, om zijn heartbeat te volgen. De interactie onder elkaar is overweldigend, de energie kan zich opbouwen naar een explosie van energie. Een vulkaan die tot uitbarsting komt.

Dan mag je tot rust komen. Nestelen. De ruimte doorvoelen. In doeken gewikkeld herbeleef je de geborgenheid in de baarmoeder. Is de zwangerschap van jou, niet altijd prettig/veilig geweest, dan is dit enorm helend voor je Innerlijk kind.

Tot slot wandelen we door het bos naar het veen, om de stilte in ons te ervaren en daar de bloemen aan Moeder Aarde terug te geven.

De energie wil stromen! En hoe!

Een ervaring om nooit te vergeten.

Praktisch:

Bij voldoende belangstelling zal deze dag worden ingepland.

Tijd: van 9:00 - 18:00 uur.

Geschikt voor ieder Jongentje - Kerel - Man en Crone.

Wil je deze dag met een mannencirkel organiseren, neem dan contact op om samen een datum af te spreken.

Bijdrage: € 133,00

De lunch is een potluck. Ieder neemt eten mee om te delen en een tafel van overvloed te creëren. Voor thee en lekkers wordt gezorgd. Wil je iets lekkers meenemen, voel je vrij.

Dit ritueel vindt binnen plaats, zodat we een veilige bedding kunnen creëren.

Lokatie: NoordenLicht. KrachtCirkel SchoonOord. Tramstraat 54A te Schoonoord. 

Maximaal 8 deelnemers.

© 2018 - 2023 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel