Leverbaar eind september

Aqualine 12 glas Waterfilter

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende
€ 269,00 (inclusief btw)

Er is een tekort aan waterfilter systemen, daar het container vervoer kunstmatig wordt vertraagd. In eerste instantie zou de container met de waterfilters eind juni gelost worden in Rotterdam. Helaas is er vertraging opgelopen en zal deze begin augustus pas binnen komen. Er is momenteel zoveel vraag naar de waterfilters dat de eerste container die onderweg is al uitverkocht is. De tweede container is inmiddels ook onderweg, het beste is om je bestelling alvast door te geven, zodat deze zodra de container binnen komt, meteen verstuurd kan worden.

Mijn welgemeende excuses voor het ongemak.


Het Aqualine 12 waterfilter is een 4-in-1 filtersysteem dat o.a. GenX, virussen, bacteriën, hormonen, medicijnen, pesticiden uit het water verwijdert. Het systeem mineraliseert, vitaliseert en maakt het water eventueel basisch (alkalisch). Kristalhelder en gezond drinkwater in een handomdraai.

Als je eenmaal dit water drinkt, lust je geen kraanwater meer, zo lekker is dit water! En in deze onzeker tijden is het een lekker gevoel dat je zelfs regenwater en slootwater snel en gemakkelijk kunt filteren en zo altijd schoon drinkwater tot je beschikking hebt.

 • Glazen opvangtank
  De prachtige glazen opvangtank van deze Aqualine 12 is ambachtelijk geproduceerd in een traditionele glasblazerij in Zuid-Korea. Het blauwe glas is bedoeld om uv licht te filteren. Het glas is helder, ziet er prachtig uit en is gemakkelijk schoon te maken. 
 • Uitstekende filtering
  Uitgebreide filtering door middel van een keramisch voorfilter (0,2 micron) en een meerstappen filter. Hierdoor worden onder andere GenX, zware metalen, medicijnresten, pesticiden, chloor en hormoonresten voor gemiddeld 99% uit het water gefilterd.
 • Alkalisch of niet-alkalisch
  Bij de bestelling heeft u de keuze tussen een alkalische of niet-alkalische versie. Bij de alkalische versie wordt de pH van het gefilterde water verhoogd met 1-1,5 pH punt tot licht basisch water. Bij de niet-alkalische versie (€ 10 goedkoper) wordt het gefilterde water pH neutraal van rond de 7,3.
 • Gemak
  Zonder moeite maakt u van kraanwater heerlijk gefilterd mineraalwater, nooit meer gesjouw met waterflessen. Kan overal geplaatst worden (er is geen stroom of wateraansluiting nodig). 
 • Besparingen
  Bespaar op de hoge kosten van (ongefilterd) flessenwater en spaar het milieu. Kraanwater kost in Nederland gemiddeld € 1,40 per 1.000 liter.
 • Uitstekende smaak
  De koolstof verwijderd ook nare geurtjes en smaakjes uit het water. Ervaar daardoor de heerlijke smaak van gefilterd water.
 • Onderhoudsarm
  Slechts eenmaal per jaar de filters vervangen en eenmaal per drie jaar de mineraalstenen.
 • Calamiteiten
  Met de Aqualine 12 kunt u van regen- of slootwater drinkwater maken, daarom zijn deze apparaten zeer geschikt bij calamiteiten.

Specificaties

Levering bevat:
Aqualine 12
Keramisch filter
Meerstappen filter
pH ring (alleen bij de alkalische versie)
plm. 750 gr Elvan mineraalstenen
plm. 250 gr met zilver geïmpregneerde Elvan mineraalstenen

Inhoud:
Bovenste (kunststof) opvultank: 4 liter
Onderste (glazen) opslagtank: 8 liter

Afmetingen:
Hoog: 56 cm
Breedte: 32 cm
Diepte: 32 cm
Gewicht: 6,2 kg

Materiaal:
Kunststof – vrij van BPA en ftalaat
Glas – loodvrij borosilicaat glas

Land van herkomst:
Zuid-Korea

Lees hier alles over de werking. Bestel je rechtstreeks bij de leverancier, geef dan mijn naam door bij je bestelling.

 

© 2018 - 2021 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel