Verbonden Adem Cirkel

Vorige Artikel 7 van 14 Volgende
€ 25,00 (inclusief btw)

Adem je vrij. Een reis naar het diepste van jouw Ziel. Om te ervaren, je Bewust Zijn te vergroten, te Zijn. Om je batterij weer op te laden, en weer vol energie het leven aan te kunnen.
Angsten, zorgen, onzekerheid. Ze maken van alles in ons los en zetten mogelijk nog meer in ons vast.
Tijdens deze Adem en Meditatie Cirkel gaan we ruimte maken in jouw lijf, blokkades die nu aan de oppervlakte zijn komen drijven, gaan we transformeren. Zodat je weer ademruimte hebt en beter kan voelen en dichter bij je ware zijn kunt komen.

Tevens versterk je het immuunsysteem door beter te ademen.
Verlichting is een verademing om te ervaren.

Zittend of liggend gaan we bewust ademhalen naar de Verbonden Ademhaling. De focus ligt op de stroming van jouw adem. Daar waar de adem niet kan stromen, ondersteun ik je om ruimte te maken, blokkades op te lossen of overtuigingen los te laten. Na het actieve deel van de ademhalingsoefening, kom je in een diepe ontspanning, waarin je inzichten en bijzonderen ervaringen op kunt doen.

Ademen is leven, Ademen is Vrijheid.

Ik heb de opleiding Adem Therapeut met succes afgerond. Ik heb een nieuwe methodiek gevonden om de ademhaling toe te voegen aan mijn transformatiewerk, wat nog meer ruimte en verlichting geeft.

Data:

Maandag 12 december 2022, 18 januari, 1 maart, 12 april, 24 mei, 5 juni.

Tijd: 18:30 - 21:00 uur.

Lokatie: NoordenLicht. KrachtCirkel SchoonOord. Tramstraat 54A te Schoonoord. 

Investering: € 25,00

© 2018 - 2023 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel