Wat zijn Andara Kristallen?

Artikel 1 van 27 Volgende

Ik werd gewezen op het levensverhaal van Lady Nellie - een Choctaw-sjamaan en medicijnvrouw - al lezend, voelde ik haar aanwezigheid.

Het raakte me, welke struggels ze tegen was gekomen op haar levenspad. Nergens bij te horen, geen erkende Native door gemengde bloedlijnen. Ze verloor op 7 jarige leeftijd haar moeder, haar vader kreeg kort daarna tubercelose en werd opgenomen. Zelf leed ze aan Polio en zwierf ze tussen familie en een weeshuis. Ze weigerde het lot te accepteren dat het leven haar niet meer te bieden had. Zo ontmoette ze een Sjamaan die haar genas van haar ziekte. Deze Sjamaan werd haar leraar en ontdekte ze de schoonheid van het leven. Via voorspellende dromen leerde haar moeder en grootmoeder haar de genezende technieken van haar stam.

In een huwelijk met verslaving en mishandeling, vertok ze al liftend met haar kinderen naar California. Daar bouwde ze haar eigen huis, waar ze de rest van haar leven verbleef. Ze zette zich belangenloos in voor het veteranenfonds en ontving voor haar tomeloze werk diverse prijzen.

Juist door haar gedrevenheid, haar doorzettingsvermogen en haar medelevendheid voor de samenleving was ze een bijzondere vrouw.

Tijdens een wandeling rond haar 51e levensjaar, vond ze een kristal op haar landgoed. Ze voelde de geneeskrachtige werking en dankte de aarde voor dit grootse geschenk.

Rond haar 60ste kreeg ze hartproblemen, en artsen diagnotiseerde haar nog slechts enkele maanden te leven. Gedreven als ze was, ging ze daar niet mee akoord. Op een nacht had ze een droom, waarin haar gids, haar naar een plek wees voor genezende kruiden groeiend op wit poeder, waar ze thee van kon zetten. 3 maanden later waren haar hartproblemen verdwenen en liet ze artsen met een raadsel achter.

10 jaar later kwam een healende vrouw bij Lady Nellie in de leer, ze had gedroomd over gekleurde kristallen en raakte buiten zinnen na het zien van de groende kristal op haar altaar. Haar droom had haar de boodschap gegeven dat er meer gekleurde kristallen zouden moeten zijn, en dat het belangrijk was deze te gaan zoeken.

Na een mislukte zoektocht hoog in de bergen op haar landgoed, ontvingen ze de boodschap te gaan zoeken naar wit poeder. "Daar waar de eenhoorns hun hoorns al spelend tegen elkaar schuren." Wonderbaarlijk vonden ze het poeder op dezelfde plaats als waar ze eerder door Jezus gewezen was. Na wat graven werden de eerste kristallen gevonden omhult met een laagje grond. Ze dankte de berg voor dit grootse geschenk en daalde af met een tiental kilo prachtige gekleurde kristallen met een hoge frequentie energie.

Eenmaal thuis ontving ze de boodschap dat de mensheid op aarde klaar zijn, voor deze nieuwe energie en dat er binnenkort een nieuwe aanvoer van kristallen zou worden gegeven door de aarde.

Een maand later kwam deze voorspelling al uit, door een aardbeving werden er nieuwe kristallen omhoog gedrukt en in de jaren die volgden werden vele kristallen geraapt. Zoals de aarde geeft, neemt zij ook en bij een volgende aardbeving werd alles bedolven onder een diepe laag rots, grond en puin.

Rond 1995 kwam een groep healers bijeen en al channelend met Thoth werd de naam Andara aan deze bijzondere kristallen gegeven.

Sinds 2001 worden er af en toe nieuwe kristallen gevonden. Op 91 jarige leeftijd heeft Lady Nellie onze dimensie verlaten en laat haar bijzondere verhaal na.

Inmiddels ontdekken steeds meer mensen de kracht en bijzonder hoge trilling van de Andara kristallen. De werking van deze energie op ons Bewustzijn is bijzonder. Door de hoge frequenties worden de sluiers dunner. Dit verhoogt en verruimt het bewustzijn en wordt de Universele kennis bereikbaar. Hierdoor versnelt het Ascentie proces en vindt er transformatie plaats in de verbinding met jezelf en in contact met diverse Spirits, alsook met de Bron. De Andara kristallen zijn helend in vele lagen. Ze laten je spiritueel thuiskomen.

Terwijl ik het levensverhaal van Lady Nellie samenvat ontvang ik de boodschap dat de aarde opnieuw haar grootse schatten zal geven aan hen die er klaar voor zijn. 

Het voelt fijn om aangemoedigd te worden door Lady Nellie om verbinding te maken met het Andara veld en deze Frequenties in de zuiverste vorm te integreren in druppel remedies, zodat via deze weg een ieder in de mogelijkheid is om met de Andara energie te kunnen werken. "Bereid je maar voor, ook jij bent een uitverkorenen". Nou, daar zit ik dan..... stil te zijn.....

 

25-11-2019 Nuttah Nakota "Iliyana"

© 2018 - 2022 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel