Algemene Info

Vorige Artikel 27 van 27

Licht Frequentie Verhogende Remedie. 

Verhogende lichtfrequenties. Dragen bij in je proces in ontwaken en verlichting.

Lichtfrequenties gedownload en ambachtelijk bereid door Nuttah Nakota (Iliyana).

Samenstelling: 50% Andarawater essence 50% Brandewijn

Inhoud: 10 ml stock flesje.

Ik ontving de opdracht van Spirit om mij met de energie van het Andara veld te verbinden en zo deze Frequentie in de zuiverste vorm te integreren. Iedere Andara kristal heeft haar eigen aanvliegroute, met een eigen lading. De frequentie in de remedies zijn de zuiverste puurtse trilling van de Andara. 
Iedere Andara heeft haar eigen grit (veld) met hun eigen bewustzijns vorm. Voel dus goed in, tot welke Andara remedie je aangetrokken voelt.

Deze serie is gechanneld wanneer de sluier dun genoeg was en de verbinding met het Andara veld geopend was. Als een helder kanaal heb ik deze frequenties gedownload en de informatie opgeslagen in water. Dit is voor mij een intens proces om deze enorm hoge trillingen door te geven. Tijdens dit proces ontving in mijn Yana naam Iliyana.

In afstemming ontdekte ik dat Andara een eigen waterbron heeft. Dit Andarawater heeft de kracht om grote hoeveelheden informatie op te slaan. Aan het basis Andarawater is de unieke frequentie van het veld van iedere Andara toegevoegd. Door het toevoegen van alcohol worden de watermoleculen afgeschermd en kan er geen nieuwe informatie opgeslagen worden en blijven de reeds opgeslagen frequenties behouden.

Ons lichaam bestaat voor 70% uit water. Door regelmatig het water in je lichaam te verrijken met een hoge licht frequentie, wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam, geest (brein) en de Ziel geactiveerd en neemt het water in je lichaam deze frequenties aan. En zullen je klachten en processen verbeteren.

Ieder stockflesje blijft verbonden aan het grit van des betreffende Andara. Indien een grit wijzigt, zullen alle remedies waar deze ook zijn, automatisch dezelfde update ontvangen, daar zij verbonden blijven aan dit energieveld. Hierdoor kan het zomaar zijn, dat een remedie al een tijdje in de kast staat en ineens weer tot je aangetrokken wordt om mee te werken.

Het stockflesje donker bewaren en niet in de buurt van magnetron en andere stralingsrijke voorwerpen.

Volgens de wet ben ik verplicht een tht datum op het stockflesje te zetten, echter is door de alcohol de remedie onbeperkt houdbaar.

© 2018 - 2022 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel