Algemene Info

Artikel 14 van 14

Licht Frequentie Verhogende Remedie. 

De shamanic serie heeft een basis Frequenties welke in het Sjamanistisch werk gemakkelijk opgepakt zal worden.

Lichtfrequenties gedownload en ambachtelijk bereid door Nuttah Nakota.

Samenstelling: 30% Goudwater essence 70% Brandewijn.

Inhoud: 10 ml stock flesje.

Tijdens een Volle maan naar aanloop van de Leeuwenpoort activatie zijn deze lichtfrequenties tot mij gekomen. Als een helder kanaal heb ik deze frequenties gedownload en de informatie opgeslagen in water.

Water heeft de eigenschap herinneringen op te slaan. Goud heeft een grotere opslagruimte voor deze hoge frequenties, hierdoor heb ik eerst de goudfrequentie aan het water toegevoegd om een grotere database te creëren. Door het toevoegen van alcohol worden de watermoleculen afgeschermd en kan er geen nieuwe informatie opgeslagen worden en blijven de reeds opgeslagen frequenties behouden.

Ons lichaam bestaat voor 70% uit water. Door regelmatig het water in je lichaam te verrijken met een hoge licht frequentie, wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam, geest (brein) en de Ziel geactiveerd en neemt het water in je lichaam deze frequenties aan. En zullen je klachten en processen verbeteren.

De remedies zijn eenvoudig te verdunnen met water. Druppel 4 druppeltjes in een flesje water en je kunt dit flesje zo'n 10 dagen gebruiken. Het water in het flesje neemt dezelfde frequentie aan als de druppeltjes. Hierdoor kun je lang met het stockflesje doen.

Slechts 2x daags 2 druppeltjes onder de tong innemen is voldoende. Meerdere druppeltjes hebben geen toegevoegde waarde, daar het water in je lichaam de frequentie in de 2 druppeltjes gelijk waarneemt als die van 10 druppeltjes. Draag je het flesje liever bij je, draag het dan bij je hart of bij je liezen. Uiteraard geen telefoon bij je dragen om de opname optimaal te maken.

Aan de remedie zit een energieveld gekoppeld. Wanneer de licht frequenties wijzigen, door het ontwaken avn de bevolking op aarde en de verhoging van de shumann resonantie van de aarde, zal dit energieveld een update krijgen. Alle remedies waar deze ook zijn, zullen automatisch dezelfde update ontvangen, daar zij verbonden blijven aan dit energieveld. Hierdoor kan het zomaar zijn, dat een remedie al een tijdje in de kast staat en ineens weer tot je aangetrokken wordt om in te nemen.

Het stockflesje donker bewaren en niet in de buurt van magnetron en andere stralingsrijke voorwerpen.

Volgens de wet ben ik verplicht een tht datum op het stockflesje te zetten, echter is door de alcohol de remedie onbeperkt houdbaar.

 

© 2018 - 2024 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel