BaarMoeder Healing Ceremonie

Artikel 9 van 18
€ 133,00 (inclusief btw)

Een liefdevolle en hartverwarmende ceremonie.

Helaas hebben wij vrouwen veel trauma's en oordelen opgeslagen in en rond onze baarmoeder. Terwijl dit juist de plek van de liefde mag zijn. Iedere maand wordt deze plek gezuiverd. Echter is dit in onze maatschappij vooral een ongemak. Het woord on-gesteld zegt hierin alles.

Mijn verlangen is om de baarmoeder weer in verbinding te brengen. Met jouw hart, met de baarmoeder van Moeder Aarde en de baarmoeders van onze sisters. Dat wij vrouwen elkaar weer gaan zien wie we echt zijn, in al onze kracht, elkaar dragen omdat we 1 zijn. De vrouwelijke energie wordt steeds sterker op deze planeet. De tijd is er klaar voor, ik ben er klaar voor. Ben jij er ook klaar voor?

Hoe ziet deze dag er uit?

Via een meditatie ga je bewust contact maken met jouw baarmoeder of de plek waar je baarmoeder heeft gezeten (als deze verwijderd is, energetisch blijft je baarmoeder altijd aanwezig).

Met een bloemen ritueel gaan we onze baarmoeder en de baarmoeder van Moeder Aarde eren.

In doeken gewikkeld herbeleef je de geborgenheid in de baarmoeder. Is de zwangerschap van jou, niet altijd prettig/veilig geweest, dan is dit enorm helend voor je Innerlijk kind.

Alle energie die je opgeslagen hebt in en rond je baarmoeder die daar niet hoort mag je gaan loslaten. MahAnnah nodigt je uit om onder de BaarMoeder Drum te gaan liggen. We maken verbinding met jouw energie en 2 Sisters gaan jouw Baarmoeder heartbeat slaan. Een intense beleving, de heartbeat voel je in iedere cel in en rond je lichaam.

Uiteraard mag je ook zelf MahAnnah bespelen als een andere Sister onder de Drum gaat liggen, om haar heartbeat te volgen. De interactie onder elkaar is overweldigend, de energie kan zich opbouwen naar een explosie van energie. Een vulkaan die tot uitbarsting komt.

Tot slot wandelen we door het bos naar het veen, om de stilte in ons te ervaren en daar de bloemen aan Moeder Aarde terug te geven.

De energie wil stromen! En hoe!

Een ervaring om nooit te vergeten.

Praktisch:

Op de volgende data wordt deze dag georganiseerd:

Zondag 21 januari en op zondag 21 april 2024.

Tijd: van 9:00 - 17:00 uur.

Geschikt voor ieder Meisje - Maiden - Vrouw en Crone.

Wil je deze dag met een groep vriendinnen of vanuit een Rode tent organiseren, neem dan contact op om samen een datum af te spreken.

Bijdrage: € 133,00

De lunch is een potluck. Ieder neemt eten mee om te delen en een tafel van overvloed te creëren. Voor thee en lekkers wordt gezorgd. Wil je iets lekkers meenemen, voel je vrij.

Lokatie: NoordenLicht. KrachtCirkel SchoonOord. Tramstraat 54A te Schoonoord. 

© 2018 - 2024 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel