Consult Telepathie met dieren

Vorige Artikel 5 van 8 Volgende
€ 55,00 (inclusief 21% btw)
Aantal

Het telepathisch communiceren met mensen en dieren is mijn 2e taal. Vanuit respect en dankbaarheid vraag ik en krijg ik antwoorden en informatie.
Tijdens een consult kun jij jouw vragen stellen en tracht ik daar de antwoorden op door te geven. Voor een telepatisch contact is het niet relevant of het dier op deze aarde, of aan de overzijde is. Het contact met het dier kan gelegd worden via een foto of in het bijzijn van het dier.

Waarom telepathie? Soms kan het verheldering geven en het rouwproces verlichten door nog even heel dicht bij je geliefde huisdier te zijn. Daarnaast kan een consult ook dienen voor een dier met problemen, een onbekend verleden, trauma, onvindbare pijnklachten, angsten, roedelproblemen etc. 
De ene keer kan het dier direct verlicht worden van haar of zijn problemen, een andere keer kan het dier verlicht worden, doordat de eigenaar het dier beter begrijpt en hierdoor anders met het dier om kan gaan. Dieren pikken veel energie van de huisgenoten op en proberen deze ook te helpen. Het kan dus zomaar zijn, dat het dier de problemen van een huisgenoot heeft overgenomen, waardoor het dier niet meer goed kan doorstromen. Door dergelijke stromingen te verhelderen, komt er licht en ruimte en kunnen zowel het dier, als de huisgenoot geholpen worden.
Het kan heel verrassend zijn, maar zeker ook vertrouwd in herkenbare informatie die doorgegeven wordt.

Praktisch: Voor een consult Telepathie met dieren wordt € 55,00 gevraagd.
Je mag een foto sturen, ik kan naar je toe komen (de reiskosten zijn € 0,30 p/km), maar ook een chat-consult op een afgesproken tijd is mogelijk.

Het resultaat wordt per tekst of telefonisch aan je doorgegeven, je kunt vooraf kenbaar maken wat je wens hierin is.

© 2018 - 2020 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel