Consult 10-daagse Afstand Healing

Artikel 3 van 6
€ 175,00 (inclusief btw)

Zit je in een pittige periode, maak je je grote zorgen of zie je het even allemaal niet meer zo zitten?

Hoe fijn zou het zijn, als je dan energetisch gedragen kan worden. Dat je het niet alleen hoef te doen. 

Mijn healinggids Mayrah begeleid mij, samen met het dreamteam. Diverse spirits die jou begeleiden, gaan samenwerken met andere healingsspirits. Hierdoor verhoogt jouw energieniveau en trilling. Waardoor jij beter in je kracht kan gaan staan om het hoofd te bieden, aan de situatie waar je in zit. Deze energie kun je ook inzetten om helderheid te creëeren, nieuwe inzichten te krijgen, waardoor je weer licht krijgt op jouw levenspad, en je helder krijgt hoe je je leven op wilt pakken. De spirits zijn dichtbij je, en willen je zo graag verder helpen.

Werking) 10 dagen lang ontvang je op afstand meerdere keren per dag een stroom van energie. Helende, troostende en verlichtende energie. Waar jij je accu aan kunt opladen, troost uit kunt putten en je gedragen kunt voelen.

10 dagen lang drum ik meerdere keren per dag, spreek en zing ik voor je, zet ik je in een cirkel van helend licht, en vraag ik de spirits je extra bij te staan. Tevens maken we een tijdsafspraak waar we iedere dag, op een vast tijdstip tegelijk afstemmen op de spirits, zodat jij nog beter geholpen kunt worden. Je hoeft dan alleen maar stil te zijn, even te gaan zitten of liggen mediteren, en je open te stellen om te ontvangen.

Recentie) Ik ontving een mooi metafoor als rescentie: "Ik heb het gevoel dat mijn zieke partner en ik, samen midden in een spinnenweb zitten. De energie is constant aanwezig, zo krachtig, het heeft me enorm geholpen. Ik voel me zo gedragen, kan zelfs slapen, ondanks de angst en onzekerheid over het verloop van het ziektebeeld van mijn man." Inmiddels is haar man, wonderbarlijk aan het herstellen, en verrast menig arts, met zijn herstel.

Jouw investering voor deze 10-dagen healing € 175,00.

Gelieve een mail te sturen met je verhaal naar info@krachtcirkelschoonoord.nl zodat er een mooie afstemming kan plaats vinden.

© 2018 - 2024 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel