KNIELEN OF BUIGEN?

Met deze vraag liep ik rond. Kniel ik voor deze hectiek en laat ik alles vallen, zoals van ons gevraagd wordt?

Het stroomt niet het geeft juist blokkades in mij. En zo sprak de Boom, je kunt ook buigen. Meebuigen..... Jhaa dank je wel bos voor dit inzicht.

Meebuigen, met respect en in afstemming.

Voelen. Wat hebben we nu nodig?

Er is veel angst gezaaid, en ik merk dat het ook in mij op bepaalde plekken heeft geraakt. De angst maakt de blokkades zichtbaar. Hoe fijn om in het oog van de storm deze traumageesten/blokkades los te laten en vrij te geven. Juist nu, is transformatie datgene wat je gaat helpen. En dat is ook wat deze hectiek van ons vraagt, naar binnen keren, weer verbinden, voelen, in verbinding met elkaar komen.

De KrachtCirkels zullen gewoon doorgang vinden, het maximaal aantal bezoekers is 3. Hierdoor is vol=vol, geef je op tijd op.

De 1 op 1 sessies gaan ook gewoon door. Ik werk niet op het fysieke lichaam maar in de energie. Hierdoor is afstand houden geen issue. Ik neem extra hygiene maatregelen.

Adem je vrij.

Angsten, zorgen, onzekerheid. Ze maken van alles in ons los en zetten mogelijk nog meer in ons vast.

Tijdens ademwerk gaan we ruimte maken in jouw lijf, blokkades die nu aan de oppervlakte zijn komen drijven, gaan we transformeren. Zodat je weer ademruimte hebt en beter kan voelen en dichter bij je ware zijn kunt komen.

Verlichting is een verademing om te ervaren.

Respect. Ik heb diep respect voor allen die liever thuis blijven. Ik respecteer ieder zijn of haar manier om uiting te geven aan deze hectiek. Ik respecteer hen die naar binnen keren. Hen die achter een schermpje kruipen. En hen die hun plek als lichtwerker in nemen en gaan staan voor dat wat ze hier komen brengen. Wat je ook doet, als het voor jou goed voelt, is dat wat je moet doen.

  • De groepen zullen maximaal uit 3 personen bestaan.
  • Geef je minimaal 2 uur van te voren op via een pb Nuttah Nakota.
  • Bij binnenkomst helaas geen knuffel.
  • Laten we het licht uitstralen en deze periode gebruiken om de zwaarte in ons, achter te laten.
  • Dank Boom, dat je mij de inzichten gaf, hoe ik mijn licht kan laten stralen en hoe wij ons licht kunnen vergroten.

Ahé Nuttah

© 2018 - 2020 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel