"Névalé" (Paard)

Vorige Artikel 19 van 20 Volgende
€ 290,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Névalé is een op en top transformatie drum. Met een hete bliksem brengt hij lucht in je transformatieproces. Een echt werkpaard met een zeer zachte en liefdevolle aanpak. Hij is een volhouder in het begeleiden in je diepgaande processen. Hij ondersteunt je om nieuwe patronen aan te gaan en blokkades los te laten. 

Névalé is vastberaden, spontaan, enthousiast, daadkrachtig en heeft een onvolwaardelijke liefde. Zo zacht en lief en in die zachte liefde neemt hij je mee op het pad van transformatie en persoonlijke bewustwording.

De donkerbruine paardenhuid toont de witte bliksem. Aan de achterzijde is een deel van een paardenstaart gevlochten, waar de wind vrij kan spelen.

De ceder houten 13 hoekige ring heeft een doorsnede van 47 cm. De ring is door sesamolie ingeolied. De structuur van het prachte hout geeft een zachte energie.

Het handvat van de drum is een stok van fijnspar, eveneens als de drumstok. De letterzetter heeft lichttaal in het hout gekerft. De taal van het licht, licht wordt gedragen door de wind. Bliksem transformeert en transporteert. Het knuppeltje is in goudgeel de kleuren van het licht.

Durf jij je door het bliksem te laten treffen?

 

© 2018 - 2022 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel