Hanu (Rendier)

Vorige Artikel 9 van 20 Volgende
€ 285,00 (inclusief btw)

Hanu is een jonge rendier Vrouwe. Nieuwsgierig ontdekt ze haar sensuele vrouwelijke eigenschappen. Wiegend brengt ze je in je zachte stroom, waar je je ware kracht mag gaan ontdekken. Het rendier heeft geleefd in Lapland en de perkamente huid is door de Sami in Lapland bewerkt. Deze Drum is geboren tijdens midsummer. Ze is gek op de zonnestralen en in de nacht rent ze over de stralen van het maanlicht. Licht in gewicht, helder in haar klank.

De ronde ring van onbehandeld populier heeft een doorsnede van 33 cm, welke in het verfbad de kleurstof tot zich genomen heeft. Het handvat van een jonge Red Deer maakt de energie van deze jonge vrouwendrum compleet.

De drumstok is een tak van Lariks. De zachte naalden van jonge Lariks en de goudgele gloed in de herfst brengt transformatiegroei aan het geheel. Het knuppeltje is met diepmagenta/rode wol gevilt. Het handvat is omwikkeld met gemêleerde ongeverfde gesponnen wol.

Hanu staat te popelen om de vrouwelijke sensualiteit  al spelend te ontdekken en met haar vrolijke energie jouw hart te raken.

© 2018 - 2022 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel