"Fiji" (Geit)

Vorige Artikel 4 van 8 Volgende
€ 245,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Fiji is als de zon. Vrolijk, tevreden en veel. Ze deelt graag haar warmte en liefde. Er is meer dan overvloed. Vanuit de overvloed kun je delen, en dat is de boodschap van Fiji. Deel vanuit je overvloed. Zorg eerst goed voor jezelf, jij mag op nummer 1 staan vanuit een natuurlijk zijn. Neem de plek in het middelpunt maar in, zij wacht op jou, men verwacht jou!

Fiji heeft een ronde ring in 38 cm okergeel-geel-wit in stralen geschilderd. De huid is traditioneel in een kruis opgespannen, waarin iedere windrichting erkend wordt. De huid van geit is handmatig ontdaan van haar haren.

Het handvat van sprinbok zorgt ervoor dat de houvast zachter in de hand ligt. Springbok wet de weg naar de zon. In de hoorn van springbok is een tijgeroog bevestigd. Tijgeroog nodigt je uit naar binnen te keren, zodat je van binnenuit naar buiten kunt stralen.

De drumstok is er een van overvloed met maar liefst 2 knuppeltjes. De stok is van beuk. De knuppeltjes zijn in gele zachtgroene wol gevilt en het handvat is met zacht creme leer omwikkeld.

Vraag jij met Fiji de zon ten dans?

© 2018 - 2022 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel