Midsummer Viering

Artikel 1 van 16 Volgende
€ 20,00 (inclusief 21% BTW)
Aantal

21 juni is het Midzomer zonnewende, van 21 juni tot 23 juni, komt de zon op, op de meest noordelijke plek aan de horizon. Drie dagen lang lijkt de zon stil te staan, maar dan keert het tij. Het punt van zonsopgang kruipt langzaam weer naar het zuiden en de dagen worden korter. Met Midzomer bereikt de vitaliteit in de natuur een uitbundig hoogtepunt: de groei en bloei van planten en bomen, jonge dieren is nu op haar krachtigst.

Dit bijzondere moment wil ik niet zomaar voorbij laten gaan. Op vrijdag 21 juni vieren we met elkaar de langste dagen van het jaar.

Dit doen we met een aantal mooie rituelen. 
*We groeten de zon en steken bloemen in onze haren. 
*We dompelen ons volledig onder water, opdat we als nieuw mens herboren mogen worden, en dat wat we afgelopen periode gezaaid hebben, mogen gaan leven en beleven. Samen zingen we en drummen we in en op het water.
*We genieten van de Overvloed, neem je lekkerste gerechtjes mee, zodat we van een picknickkleed vol lekkers kunnen genieten.
*Ook muziek mag niet ontbreken. Samen drummen we, zingen we en dansen we bij de ondergaande zon, om onze dankbaarheid te uiten, naar alle elementen.
*En tot slot springen we in een lemniscaat over het vuur, om je gedachten los te laten en te reinigen. En je daden mee te laten bewegen met de natuur.

Laten we het leven vieren!

Praktisch:
Bij opgave ontvang je de routebeschrijving naar de plek in de natuur.

Meenemen: 
*Handdoek, zwemkleding (of naakt, daar waar jij je veilig bij voelt). 
*Je allerlekkerste gerechtje(s). 
*Natuurlijke voeding voor het vuur. 
*Bloemen (wildpluk of gekweekt).
*Een kleedje om op te zitten.
*En natuurlijk je Drum of ander muziekinstrument.
*Doe geen brandbare kleding aan, en zorg dat je je broek of rok omhoog kunt doen.

Tijd: Aanvang 19 uur op de aangegeven parkeerplaats. Zodat we gezamenlijk naar de Viering plek kunnen wandelen. (Er is een bolderkarretje als je je spulletjes niet kunt dragen.)
Bijdrage: € 20,00.

Aanmelden minimaal 12 van te voren. Opgave via bestelknop.

© 2018 - 2019 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel