Consult Levensboom Opstelling

Vorige Artikel 4 van 8 Volgende
€ 100,00 (inclusief btw)

Hoe zou het zijn, als je even terug kon gaan naar toen je 4 jaar oud was. Hoe voelde dat en welke wijsheid of pijn bezat je op dat moment. En hoe zal het zijn als je dit gevoel mee kan nemen naar nu? Zal het je helen of inzicht geven?

Of.....

Hoe zou het zijn als je terug kon gaan naar je geboorte. Dat je de warmte en verbinding met je moeder zo sterk kan voelen. En is dit gevoel er op 4-jarige leeftijd nog, voel je daar nog de verbinding in jezelf? En op 14 jarige leeftijd?

Of...

Wat was jouw Zielsverlangen. Voor de geboorte, voor de conceptie? Terug naar het moment dat jij, Ziel en Geest nog samen, verlangde naar een leven op aarde.

Levensboom) Via de levensboom kun je wandelen van de ene leeftijdsfase, naar de andere. Voor zelfonderzoek. Heling. De waarheid te ontdekken, want is het wel zoals jij het opgeslagen hebt? Voor trauma verwerking en op de Verbinding in jezelf terug te vinden.

Hoe fijn is dat?

Praktisch: De levensboom ligt buiten in het gras en het mos, ca 10 x 5 meter. Heerlijk 0m op blote voeten contact te maken met jouw levenspad. Daar waar nodig wordt je intensief begeleid in jouw wandeling door je levensboom. Daar waar nodig is het stil en mag je naar binnen keren.

Een Levensboom-Opstelling duurt ca 90 minuten en er wordt een bijdrage van € 80,00 gevraagd.

De Levensboom-Opstelling vind plaats in Schoonoord Drenthe. Of op lokatie, bij minimaal 3 deelnemers. Tevens wordt er een km-vergoeding gerekend.

© 2018 - 2021 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel