Opstellingen KrachtCirkel

Vorige Artikel 14 van 15 Volgende
€ 150,00 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Via opstellingen kun  je heel mooi helder krijgen wat er op diverse lagen speelt. Dit kan in relatie sfeer zijn, maar ook in keuzes maken of richting bepalen.

In het veld waar de opstelling weg gezet wordt, is alle informatie beschikbaar. Hierdoor kun je op diepere lagen, zaken invoelen, rechtzetten, verhelderen en uitwerken.

Er zijn diverse mogelijkheden om een opstelling weg te zetten.

  • Dit kan met representanten: Iemand gaat voor een persoon, optie of situatie staan, en spreekt uit wat hij of zij voelt en ervaart in het veld.
  • Dit kan met poppetjes, welke ergens voor gaan staan, je gaat dan zelf invoelen en bekijken, hoe je de opstelling weg gezet hebt, en wat dit kan betekenen.
  • En dit kan met vloerankers. Je schrijft dan een persoon, keuze of situatie op een gekleurd papier, en gaat vervolgens op de vellen staan om in te voelen wat dit met jou doet. Deze methode werkt zeer verrassend en verhelderend.

Praktisch:

Om een diepere laag in jezelf te raken, en de groepsdynamiek op te bouwen, wordt deze Opstellingen Cirkel aangeboden in een serie van 6 avonden.

Data: (Meestal) Iedere eerste vrijdagavond van de maand; 1 februari, 1 maart, 29 maart, 3 mei, 7 juni, 5 juli. Data na de zomervakantie worden later toegevoegd.

Tijd: 19:00 – 22:00 uur. Je bent welkom vanaf 19 uur voor een fijn smudge-bad.

Waar: KrachtCirkel SchoonOord, Slenerweg 83-07 7848 AG Schoonoord.

Investering: € 150,00 voor 6 avonden, inclusief materialen. De kaart is 9 maanden geldig, na aanschaf. Je kunt ten alle tijden instromen.

Opgave door knop "voeg toe aan winkelmandje" aan te klikken en bestelproces in te vullen.

© 2018 - 2019 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel