Volle maan Intense DrumCirkel

Vorige Artikel 5 van 14 Volgende
€ 15,00 (inclusief 21% btw)

💜✨12 december is het een bijzondere 12-12-12 poortdag en Volle Maan.
Tijdens deze bijzondere avond wil ik graag de Andara Kristallen energie introduceren.
Wil je ervaren en beleven wat de Andara is en hoe ze voelt, kom dan genieten met je Drum.
Er zullen een aantal Andara kristallen in de Cirkel gelegd worden. Ze brengen een breed veld in, waar in de hoogtes en dieptes gedragen wordt. Al drummend maken we contact met dit veld en mag je je overgeven naar daar waar Drum je brengt.
Denkend aan deze avond voel ik de energie al stromen.
Er zijn momenteel nog 7 plekjes beschikbaar, dus meld je aan, als je dit mee wilt maken.

DrumCirkel 3.0. Iedere Volle Maan maken we verbinding met onze diepste Zijn via de Drum. Drum is zo een magisch medicijn. Veel meer dan een instrument. Al drummend, voelend en voedend, loslaten en de trilling en tonen hun werk laten doen. Iedere maand is weer anders, soms een ritueel, soms een begeleidende meditatie met drums, soms met MahAnnah de grote baarMoederDrum.

Kortom een avond voor jezelf, met jezelf en de brothers en sisters om je heen.  

De DrumCirkels waarin we rond het vuur, samen zingen en gezelligheid bovenaan staat, worden een aantal keer per jaar apart georganiseerd. Hou hiervoor fb en de agenda in de gaten.

De Sjamanen Drum is niet zomaar een Drum. Deze Drum is bezield en binnen 20 seconde resoneert het lichaam met de trillingen van de Drum. Dit werkt helend en transformerend. Hierdoor zijn vele Drums persoons gebonden. Iedere diersoort-Drum heeft zijn of haar eigen trilling, het is daarom van belang om een drum uit te kiezen die echt bij je past.


Mitok) Begin 2017 kocht ik een 2e hands damhert-Drum. Al snel merkte dat er iets niet aan schorde. Het contact met de spirit van de Drum was vreemd en vaak kreeg ik er geen klank uit. Tijdens een Drumsessie bij een vuurloop, waar ik en Hertje heerlijk los gingen, drumde ik een entiteit uit iemands aura. Een bijzondere ervaring, waarbij ik de kracht van de Drum pas echt ervaarde. In die nacht tijdens een pittig visioen overleed Hertje. Ze klonk als een kartonnen doos, leeg en doods. De dagen erna waren bijzonder, waarbij ik vaak in hoge sferen was. Daar ontmoette ik Mitok. Een Wolf, pittig, doortastend, slim. In de nacht bij het vuur heeft Wolf Hertje verorberd. Heftige ervaring om de drum in het vuur uit elkaar te halen. De dagen erna was Mitok veel bij me, en kreeg ik beelden door van een nieuwe drum. Mijn voorouders komen uit Lapland, en Mitok gaf aan dat er een rendierenhuid op mijn pad zou komen. Een paar dagen later had ik een prachtig perkament vel gevonden, een paar dorpen verderop. Het handvat wilde ik ook graag van rendier-gewei. Prompt biedt op marktplaats een student een gewei aan, welke hij tijdens de vakantie in Noord-Noorwegen had gevonden. Ongelooflijk hoe alles bij elkaar kwam. Toen ik een Buizerd-veer vond, wist ik dat dit het teken was om de Drum te gaan bouwen. Midden in de nacht ging een aantal keer het licht aan en uit, ik ben het bed uit gegaan en heb buiten een vuur gemaakt. Bij zonsopkomst was de Drum klaar. Wouw, ik had het nog nooit gedaan, maar had het gevoel of ik al 100 jaar Drums bouwde. 

Omdat een drum bezield is, groeit een Drum. Waar ze in het begin wat verlegen zijn, groeien ze in hun lichaam, zoals ook een kind opgroeit. Heerlijk om samen te komen en met elkaar te spelen en te zingen. Om de Drums te voelen resoneren en contact te hebben met Spirit!


Praktisch:
Heb je zelf geen drum? Er zijn ook leenDrums en andere muziekinstrumenten, dus je kan altijd meedoen. Al kan alleen luisteren ook heel fijn zijn.

Rond iedere Volle Maan, Data: 12 december, 10 januari, 7 februari, 11 maart, 8 april, 7 mei, 5 juni, 5 juli, 3 augustus.
Tijd: 20:00 – 22:00 uur. Je bent welkom vanaf half 8 voor een fijn smudge-bad.

Waar: KrachtCirkel SchoonOord, Slenerweg 83-07 7848 AG Schoonoord.

Investering: € 15,00 per avond.

Opgave door knop "voeg toe aan winkelmandje" aan te klikken en bestelproces in te vullen. Graag minimaal 2 uur vooraf aanmelden.

 

© 2018 - 2020 KrachtCirkel SchoonOord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel